Kreu i koalicionit “Paqja është kombi ynë”, Beçiq zgjidhet kryeparlamentar i Malit të Zi

Kreu i koalicionit “Paqja është kombi ynë”, Aleksi Beçiq, është zgjedhur kryetar i Parlamentit të Malit të Zi.

45 deputetë votuan pro emërimit të tij, një ishte kundër, ndërsa 25 fletëvotime ishin të zbrazëta, raporton "Vijesti".Para votimit, deputetët e koalicionit “Paqja është kombi ynë”, “E zeza mbi të bardhën” dhe “Për të ardhmen e Malit të Zi” u deklaruan se do të përkrahin Beçiqin për këtë post.