Ministria e Arsimit: Viti i ri akademik 2020-2021 fillon më 2 nëntor

Ministrja e re e Arsimit, Evis Kushi ka marrë vendimin e parë dhe është nisja e vitit të ri Akademik 2020-2021, që nis më 2 nëntor. Aktualisht është faza e dytë e përzgjedhjes së universiteteve nga ana e maturantëve. Kujtojmë se ky do të jetë një vit sfidues për të gjithë studentët për shkak të kushteve që ndodhet vendi nga Covid-19. Ata do të ulen në auditorë duke respektuar masat e distancimit social si dhe ato të higjienës.