Ish-kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Enver Hasani: ”Edi Rama ishte pjesë e projektit për copëtimin e Kosovës"

Ish-kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Enver Hasani, ka shpërthyer në kritika ndaj Kryeministrit shqiptar Edi Rama.

Hasani e cilësoi Ramën si ofertues të parë të idesë së korrigjimit të territoreve, njofton Klan Kosova.

Edi Rama ishte pjesë e projektit për copëtimin e Kosovës, ashtu siç po dalin faktet historike, në fakt ofertuesi i parë ka qenë ai.

Më pas i ka futur në lojë këta tanët.

Ideja e parë ka lindur nga Edi Rama dhe lidhet me Gjykatën Speciale dhe naivitetet ose iluzionet quaji si të duash, por aktorët kryesorë të jashtëm që kanë shkruar dhe po shkruajnë rreth kësaj, e thonë këtë”.