Viti i ri Akademik, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja: Vitet e dyta dhe të treta bachelor e master mësim online

Në një njoftim zyrtar, Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë, bën me dije se viti i dytë master do të nis mësimin online më 2 nëntor. Po ashtu, edhe vitet e dyta dhe të treta, do ta vazhdojnë mësimin online. Fakulteti i Gjuhëve të Huaja ka vendosur që të vitet e dyta dhe të treta bachelor do të zhvillojnë mësimin online. Gjithashtu edhe vitet e dyta të ciklit master do ta zhvillojnë mësimin online. Ndërsa vitet e para të dy cikleve do të zhvillohen në auditore.