Kreu i Kishës Katolike, Imzot George Frendo, shtrohet me urgjencë në spital

Kisha Katolike Shqiptare njofton se Arqipeshkvi I Tiranës dhe Durrësit, George Frendo, është shtruar me urgjencë në spital, pas përkeqësimit të gjendjes shëndetësore nga Covid.

Njoftimi nga KISH

Ju njoftojmë se SH.T. Imzot George Frendo O.P., Arqipeshkëvi i Tiranë-Durrësit e njekohësisht Presidenti i Konferences Ipeshkvore të Shqipërisë, ka qenë për disa ditë në monitorim mjekësor për shkak se ka rezultuar pozitiv me Covid 19.

Me rakomandimin e mjekëve, në mbrëmjen e ditës së sotshme, është vendosur që Imzot Frendo të shtrohet në Spital, për shkak të disa komplikacioneve respiratore gjatë ditës.

Ju kërkojmë lutjet tuaja për Imzot Frendon dhe i urojmë atij shërim sa më të shpejtë.

/argumentum.al