Basha: 60 vetë humbën jetën në një javë, ndërsa kryeministri dëfrehet në Instagram

Mbi 60 njerëz vdiqën këtë javë nga virusi, mbi 60 familje të dërrmuara po qajnë dhe vajtojnë sonte të dashurit e tyre, ndërsa kryeministri i pandjeshëm dëfrehet duke bërë meme në Instagramin e tij. Ditë e trishtuar për vendin tonë!, shkruan kështu në twiter kreu i partisë Demokratike Lulzim Basha.