Kryepeshkopi Janullatos shërohet nga COVID/ Pritet të rikthehet në Shqipëri

Mediat në Greqi raportojnë se rkyepeshkopi i Shqipërisë, Anastas Janullatos do të dalë nga spitali.

Kryepeshkopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, z. Anastasios do të dalë nga spitali sot, pasi ishte shtruar në spital për dymbëdhjetë ditë.

Kryepeshkopi z. Anastasios pas shërimit të tij, do të qëndrojë në shtëpi në karantinë duke ndjekur të gjitha udhëzimet e përshkruara”, thuhet në njoftim.