Kush janë ekspertët e Komitetit Teknik? Rama i përgjgjet Bashës për formimin e tyre profesional

Pas akuzave të opozitës ndaj Komitetit Teknik të Ekspertëve për pandeminë e Covid-19, kryeministri Edi Rama ka publikuar në facebook një video të shkëputur me jetëshkrimet e antarëve të komsionit, Mira Rakacollit, Najada Comon, Andi Koracin, Tritan Kalo, Silva Binon e të tjerë.

Për më tepër, Rama shkruan se këto janë ekspertët që po përcaktojnë strategjinë e gjurmimit të Covid-19 dhe po udhëzojnë qeverinë në çdo hap.

”Kush janë ekspertët e Komitetit Teknik që përcaktojnë strategjinë e gjurmimit të Covid-19 dhe udhëzojnë qeverinë në çdo hap për masat e nevojshme kundër Armikut të Padukshëm”.