Meta pas sulmit në Vjenë: Bashkë me aleatët austriakë në luftën kundër terrorizmit.

Presidenti  Ilir Meta ka reaguar pas sulmit terrorist ne Viene. Ai shprehet se lutjet tona shkojnë për familjarët e viktimave dhe të gjithë qytetarët e Vjenës, të cilët u përballën këtë mbrëmje më një ngjarje të rëndë.

Më tej, Meta thotë se ne qëndrojmë me vendosmëri me aleatët austriakë dhë ndërkomëbtarë në luftën kundër terrorizmit.