Mons. Frendo falendëron besimtarët për lutjet/ "Ju jeni populli im, pa ju jam kokë pa trup"

Kreu i Kishës Katolike Mons. George Frendo flet për here të parë nga spitali ku ndodhet aktualisht i shtruar. Ai falendëron besimtaret që janë lutur  dhe te gjithe ata që i kanë uruar shëndet të plotë. "Vazhdoni të luteni që së shpejti të ribashkohem me popullin tim të dashur ju jeni populli im, pa ju jam kokë pa trup", shprehet Imzot Frendo.

Ju falenderoj që të gjithë juve besimtarë që jeni lutur për shendetin tim dhe të gjithë juve që më keni uruar shendet të plotë. Vazhdoni të luteni që së shpejti të ribashkohem me popullin tim të dashur ju jeni populli im, pa ju jam kokë pa trup.
Imzot George Frendo O.P.

 

© Argumentum.