Paqeruajtësit rusë fillojnë vendosjen në Nago-Karabak nën marrëveshjen e paqes Armeni-Azerbajxhan

Menjeherë  pas nënshkrimit të marrëveshjes së paqes midis Armenisë dhe Azerbajxhanit, Rusia ka filluar vendosjen e paqeruajtësve në rajonin e kontestuar Nago-Karabak. Aeroplanët dhe kolonat e automjeteve janë tashmë në rrugë.
Disa avionë transportues Il-67 janë ngritur nga Ulyanovsk, duke transportuar grupin e parë të trupave paqeruajtëse, Ministria Ruse e Mbrojtjes ka konfirmuar rreth orës 2:30 të mëngjesit me kohën e Moskës të martën (2330 GMT të hënën).