Ushtarakët shqiptarë dhe ushtarakëve e vendeve aleate të NATO-s urojnë 108-vjetorin e pavarësisë.

Një urim për Ditën e Pavarësisë dhe të Flamurit nga 20 vende të botës Shqipëria ka misionet dhe përfaqësitë e saj nga efektivët e Forcave të Armatosura. Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka ka publikuar urimin e ushtarakëve shqiptarë por dhe ushtarakëve të vendeve aleate të NATO-s në 108-vjetorin e pavarësisë.

108 vite pas shpalljes së pavarësisë, flamuri ynë 🇦🇱 valëvitet në çdo cep të botës përmes heronjve tanë nën uniformë, të cilët qëndrojnë krenarë krah përfaqësuesve të vendeve aleate, në çdo mision të NATO, BE & OKB”, shkruan ministrja Xhaçka.