Meta firmos shkarkimin e Ramës si ministër i Jashtëm

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka dekretuar sot shkarkimin e zotit Edi Rama nga detyra e ministrit për Europën dhe Punët e Jashtme dhe zonjës Olta Xhaçka nga detyra e ministrit të Mbrojtjes.

Po sot, Presidenti Met ka dekretuar emërimin e zonjës Olta Xhaçka në detyrën e ministrit për Europën dhe Punët e Jashtme dhe zotit Niko Peleshi në detyrën e ministrit të Mbrojtjes.

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka dekretuar sot shkarkimin e zotit Edi Rama nga detyra e ministrit për Evropën dhe Punët e Jashtme dhe zonjës Olta Xhaçka nga detyra e ministrit të Mbrojtjes.

Po sot, Presidenti Meta ka dekretuar emërimin e zonjës Olta Xhaçka në detyrën e ministrit për Europën dhe Punët e Jashtme dhe zotit Niko Peleshi në detyrën e ministrit të Mbrojtjes“, thuhet në njoftimin e Presidencës.

67f99465 8196 4132 B71f 788c32a591fc
42217062 6c5d 4968 Bba6 905b418db77a
92220a98 8e1c 46db A337 73c5091a608b
1819d303 8650 4979 A404 4615c6481518
Af704628 4168 48e3 Bbce B2b02cb31ac5
67f67856 D2c1 46f0 B237 C441c6a2deda