Eliot Engel largohet pas 32 vitesh nga Kongresi Amerikan

Kryetari i Komitetit për Marrëdhëniet me Jashtë në Kongresin Amerikan, Eliot Engel sot, pas 32 vitesh është në ditën e tij të fundit si anëtar i Kongresit.

“Ka qenë një nder t’i shërbeja njerëzve të Bronx dhe Westchester, dhe jam thellësisht mirënjohës që kam pasur mundësinë të përfaqësoj Uashingtonin për 16 sezone,” – thuhej në postimin e tij në Twitter.

Engel shprehu falënderimet e tij për besimin që i është dhënë duke iu lejuar të jetë zëri në Kongres.

Gjithashtu shprehu mirënjohje për dashurinë e mbështetjen që i është dhënë vetë atij dhe familjes së Eliot Engel.

 

Eliot Engel njihet për kontributin që ka dhënë në njohjen e Kosovës nga Serbia dhe ka qenë një zë i fuqishëm në bisedimet mes dy vendeve.