Foto-Lajm/ Shqipëria nën pushtetin e ujit

 

Obot- Shkoder

Shqipëria e zaptuar nga uji dhe bora, kurse “Udhëheqësi Rajonal” Edi Rama po “zgjidh” sherret mes Turqisë dhe Greqisë!

Lezhe

Lumi Erzen- Shijak

Shqipëria në rrezik nga përmbytjet, Vjosa del nga shtrati - Opinion.al

Vjosa

Rruga në Durrës mbuluar nga uji, Xhaferraj: Rikonstruksioni kushtoi 95.6 milionë lekë - Abc News

Durres

© Argumentum