Lëvizja Vetëvendosje kandidon zyrtarisht në zgjedhjet e 25 Prillit në Shqipëri

Zyrtarizohen dy kandidatë e parë të Vetëvendosjes në Shqipëri për zgjedhjet parlamentare të 25 Prillit.

Sipas mediave Bojken Abazi kandidon në Tiranë dhe Iliaz Shehu në Lezhë.

“Vetëvendosje” përfshihet për të parën herë në zgjedhjet parlamentare në Shqipëri. Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje u regjistrua në Shqipëri më 11 mars të vitit 2019.