Ministri i jashtëm i Azerbajxhanit, bashkëkryetari francez i Grupit të Minskut të OSBE-së zhvillojnë një bisedë telefonike

Ministri i Jashtëm i Azerbajxhanit Jeyhun Bayramov dhe bashkëkryetari i Grupit Minsk të OSBE-së të Francës Stephane Visconti kanë pasur një bisedë telefonike me iniciativën e këtij të fundit, raporton Azertac

Ata shkëmbyen mendime mbi situatën e fundit në rajon, duke përfshirë zbatimin e deklaratave trepalëshe të 10 nëntorit 2020 dhe 11 janarit 2021.