Yuri Kim rikujton 1 vjetorin e betimit të saj si ambasadore: Do të mbroj Kushtetutën e SHBA kundër armiqve të huaj & të brendshëm

Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim, me anë të një postimi në “twitter” kujton betimin e shenjtë të kryer një vit më parë!

Me dorën mbi një Bibël të nënshkruar nga nëna ime, u betova se do të mbështes dhe mbroj Kushtetutën e SHBA kundër të gjithë armiqve të huaj dhe të brendshëm”, shkruan Ambasadorja Kim.

Postimi i plotë i ambasadores Yuri Kim

1 vit më parë – në prani të miqve & familjes, me dorën mbi një Bibël të nënshkruar nga nëna ime – u betova se “do të mbështes & mbroj Kushtetutën e SHBA kundër të gjithë armiqve të huaj & të brendshëm. Për nëpunësit publikë të, Betimi ynë i Shërbimit është i shenjtë.