Yuri Kim thirrje shqiptarëve: Merrni kartat e reja të identitetit që të votoni në zgjedhje

Ambasadorja e SHBA-së, Yuri Kim ka kërkuar nga qytetarët shqiptarë që të nxitojnë dhe të marrin kartat e identitetit në mënyrë që të marrin shërbimet dhe të votojnë në zgjedhje.

Postimi i Yuri Kim:

“Shumë urgjente për të gjithë Shqiptaret. Qytetarët të marrin karta të reja identiteti në mënyrë që ata të marrin shërbime dhe të votojnë në zgjedhjet. Lëshimi i letërnjoftimeve të reja biometrike është një pjesë thelbësore e marrëveshjes 6/5 mbi reformën zgjedhore. Ju lutemi mos prisni derisa të jetë tepër vonë – merrni letërnjoftim të ri * tani * në mënyrë që të mund të votoni më 4/25.”