Ambasadorja Yuri Kim komenton raportin e DASH: SHBA do të punojë më shumë se kurrë me Shqipërinë, qeverinë, opozitën,

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, ka komentuar raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit për vitin 2020, në të cilin theksohej se prioritet ishte lufta ndaj korrupsionit dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut.

Presidenti Biden dhe Sekretari Blinken kanë theksuar përparësinë e ripërtërirë në mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe luftimin e korrupsionit si një çështje e sigurisë kombëtare dhe globale. SHBA do të punojë më shumë se kurrë me Shqipërinë, qeverinë, opozitën, shoqërinë civile, qytetarët e rregullt – në ndjekje të këtij përparësie”,-shkruan Kim në Tiwtter.