Anxhela Peristeri kualifikohet në natën finale të Eurovision

Shqipëria mori pjese në festival e Eurosongut me kengetaren Anxhela Persiteri me këngën “Karma”.

Ajo ka arritur të kualifikohet në natën finale. Pas performacës Peristeri është shprehur është shumë e emocionuar.

“Ishte një performancë e shkëlqyer, me kaq shumë njerëz, në këtë skenë. Jam shumë e emocionuar dhe shumë e lumtur tani. Faleminderit Eurovision!”,- u shpreh Anxhela.

Vendet me të cilat Anxhela Peristeri do të përballet në finale janë Greqia, Norvegjia, Izraeli, Rusia, Azerbajxhani, Malta, Suedia, Lituania, Qiproja, Belgjika, Ukraina, Serbia, Bullgaria, Moldava, Portugalia, Islanda, San Marino, Zvicra, dhe Finlanda.