Kina: Gjurmimi i origjinës COVID-19 është një 'çështje e shkencës'

Gjurmimi i origjinës së COVID-19 është një "çështje e shkencës" dhe nuk duhet të politizohet, theksoi të hënën zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme kineze Wang Wenbin.

Wang i bëri vërejtjet në një konferencë të rregullt për shtyp në përgjigje të përpjekjeve të fundit nga Shtetet e Bashkuara për të ngritur përsëri teorinë e konspiracionit të rrjedhjeve të laboratorit, raporton media kienze cgtn.