Paralajmëron Presidenti rus, Vladimir Putin: Nëse përpiqeni të kafshoni Rusinë, ne do t’ju "thyejmë dhëmbët"!

Presidenti Vladimir Putin ka berë një paralajmërim për ata që, thotë ai, kanë ndërmend të sjellin shpërbërjen e vendit më të madh në botë, duke këmbëngulur se Rusia do të mbrojë veten nga ndërhyrjet e mundshme nga jashtë.

Në një fjalim të martën në komitetin organizues ‘Fitorja’, i cili është përgjegjës për përkujtimin e të vrarëve në Luftën e Dytë Botërore, udhëheqësi rus pohoi se “të gjithë duan të na kafshojnë diku, ose të kafshojnë diçka prej nesh”. Nëse ose kur kjo të ndodhë, ai tha se vendi do të "thyejmë dhëmbët" e atyre që përpiqen.

“Nëse ata mundohen të kafshojnë Rusinë, Ne do t'i thyejmë dhëmbët në mënyrë që ata të mos mund të kafshojnë”!

Ai tha se madhësia e Rusisë dhe burimet e saj natyrore do të thoshin që rivalët gjithmonë do të gjenin arsye për të provuar të kapnin krahët e saj ndërsa forcohej.

"Siç tha një nga perandorët tanë, Madhësia jonë i tmerron të gjithë '," shtoi Putini. Citimi i plotë, i atribuohet Car Aleksandrit III, pretendon se kjo është arsyeja që "Rusia nuk ka miq".

/argumentum.al