Kryeministri Rama vizitë dyditore në Turqi

Në një postim në rrjetet sociale, Rama shkroi se ka arritur në Ankara “për ecurinë e projekteve të bashkëpunimit dypalësh mes ministrive dhe kontaktet e organizuara me investitorë në teknologji digjitale, turizëm, farmaceutikë, energji, transport”

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka arritur në Turqi për një vizitë dyditore.

Në një postim në rrjetet sociale, Rama shkroi se ka arritur në Ankara “për ecurinë e projekteve të bashkëpunimit dypalësh mes ministrive dhe kontaktet e organizuara me investitorë në teknologji digjitale, turizëm, farmaceutikë, energji, transport”

Gjatë qëndrimit të tij në Turqi, kryeministri Rama pritet të takohet me presidentin e vendit, Recep Tayyip Erdoğan.