Kim me liderët e Kongresit Pan-Shqiptaro-Amerikan: Ndërsa Shqipëria pastron gjykatat, të tjera investime amerikane do pasojnë

Ambasadorja amerikane Yuri Kim është takuar ditën e sotme me drejtuesit e Kongresi Pan-Shqiptar-Amerikan.

Në një postim në llogarinë e saj në Twitter, diplomatja amerikane shprehet se në takim diskutoi me liderët për mënyrën sesi diaspora mund të ndihmojë demokracinë, mbrojtjen dhe biznesin në Shqipëri.

Ndërsa Shqipëria forcon shtetin ligjor dhe pastron gjykatat, shton Kim, do të bëhet një anëtarë më e aftë e NATO-s dhe do të tërheqë më shumë investime amerikane./m.j