I biri i George Soros viziton një grup afganësh të strehuar në Durrës

Alexander Soros, i biri i George Soros dhe nënkryetar i Fondacioneve “Shoqëri e Hapur” ka vizituar një grup afganësh të cilët janë strehuar në Durrës.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë ai.