Ne nuk do të lejojmë poshtërimin e Serbisë, u thotë Vuçiç ambasadorëve të Quint

Ne jemi të përkushtuar për ruajtjen e paqes dhe respektimin e Marrëveshjes së Brukselit, por në asnjë mënyrë nuk do të lejojmë një poshtërim as të Serbisë, as të qytetarëve të saj, tha të hënën Presidenti serb Aleksandër Vuçiç në një bisedë me ambasadorët e shteteve të Kuintit.

Ne jemi të përkushtuar për ruajtjen e paqes dhe respektimin e Marrëveshjes së Brukselit, por në asnjë mënyrë nuk do të lejojmë një poshtërim as të Serbisë, as të qytetarëve të saj, tha të hënën Presidenti serb Aleksandër Vuçiç në një bisedë me ambasadorët e shteteve të Kuintit.

Vuçiç priti ambasadorët e SHBA-së, Britanisë së Madhe, Francës, Italisë, Gjermanisë dhe BE-së, të cilët bënë thirrje për një de-përshkallëzim të krizës në veri të Kosovës-Metohi, tha zyra e shtypit presidencial në një deklaratë.

Me këtë rast, Vuçiç u shpjegoi ambasadorëve qëndrimin e Serbisë, thuhet në deklaratë.

/argumentum.al