Qeveria e Malit të Zi/ Askush nuk është më i fortë se shteti dhe sistemi ligjor

Askush nuk është më i fortë se shteti, dhe dispozitat e sistemit ligjor duhet të zbatohen për të gjithë pa përjashtim, u tha nga takimi i Kryeministrit të Malit të Zi Zdravko Krivokapić me përfaqësuesit e shumicës parlamentare. Siç u njoftua nga Qeveria, në takim u diskutuan ngjarjet aktuale në vend.

"Në takim u tha se ata kanë një qëndrim të unifikuar për domosdoshmërinë e qetësimit të situatës aktuale politike në lidhje me Kushtetutën dhe ligjet e Malit të Zi. Një mesazh unik u dërgua nga takimi se askush nuk është më i fortë se shteti dhe se dispozitat e sistemit ligjor duhet të zbatohen për të gjithë pa përjashtim ", raporton RTCG

Deklarata e përbashkët e Kryeministrit dhe përfaqësuesve të shumicës parlamentare thekson se "kush nuk është gati të këmbëngulë në atë rrugë nuk është as i denjë për besimin që na është dhënë nga qytetarët më 30 gusht 2020."

Përveç kryeministrit Krivokapić, në takim morën pjesë Slaven Radunović nga DF, Momo Koprivica nga Mali i Zi Demokratik, Miloš Konatar nga GP URA, Branko Radulović nga PZP, Dragan Ivanović nga SNP, Maksim Vučinić nga Radnička partija, Goran United Danilović dhe Srdjan Pavicevic nga CIVIS.

/ Argumentum.al