Vuçiç dërgon mesazh lufte qytetarëve: Duart tona janë të lidhura-duhet të luftojmë.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, postoi një video në Instagram për situatën në Kosovë dhe Metohi dhe dërgoi një mesazh të fortë për të gjithë qytetarët.

"Është e rëndësishme  që të gjithë njerëzit të kuptojnë se sa e vështirë është situata, sa të lidhur janë duart tona në Kosovë dhe Metohi."

Ai tha se ne duhet të luftojmë për njerëzit tanë, sepse nëse nuk luftojmë, atëherë nuk do të jemi kurrë në gjendje të arrijmë asgjë.

"Për gjithçka që kemi, për përparimin që kemi bërë, e kemi bërë sepse kemi luftuar, sepse kemi treguar se kemi mjaft forcë, energji, njohuri, besim në vetvete. Është jashtëzakonisht e rëndësishme për ne të tregojmë përmbajtje në çdo kohë, të përpiqemi për kompromis, por të tregojmë vendosmëri dhe të luftojmë për vendin tonë, njerëzit dhe të gjithë qytetarët që jetojnë në këtë vend ".

"Unë dua të falënderoj njerëzit në këto ditë të vështira për mbështetjen e tyre, falënderimet e sinqerta për njerëzit tanë në Jarinje dhe Brnjak, Serbia është me ju," vuri në dukje Vuçiç.

/

 /argumentum.al