Lëkundje tërmeti në Tiranë

Lëkundje tërmeti janë ndjerë pak më parë në Shqipëri.

Epiqendra e tërmetit ka qenë Bulqiza.Sipas të dhënave të para, tërmeti ka qenë 4 ballësh.

Përveç zonave përreth, lëkundjet janë ndjerë edhe në Tiranë dhe zonat të tjera.

 

Image